30. kesä, 2013

Verkkokauppaa ja odotusta Rauman Pitsiviikoille.

Viimeviikkoinen kirjoitus jäikin välistä joten päivitellään blogia tälläkertaa siitäkin edestä.

Todellakin oli iloinen yllätys tuossa juhannuksen tienoilla kun tapasin opiskelukaverin yllättäen "kotikentillä", joten kovasti terveisiä Jukalle 🙂. 

Aloitin verkkokaupankin ja nyt jännittää kovin mitä kommelluksia siinä tulee tehtyä, kun en ole aiemmin ollut asian kanssa tekemisissä. Muutamia kuppeja sorvailin, joista osassa on oksia ja yhdessä todella hauskat tiikerinraidat. Päivittelen tuotteita aina kun ehdin tekemään. Sellaiset tuotteet jotka on myynnissa rajoitetusti niin valitettavasti riittää nopeimmille, mutta esimerkiksi näitä puukuppeja teen sitten kysynnän mukaan jatkossa lisääkin, joten ei kannata huolestua jos tälläkertaa ei ehtinyt saamaan.

Olen monena vuotena käynyt Rauman Pitsiviikoilla sorvailemassa pieniä nypylöitä "reissusorvilla". Nyt alkaakin jo ajatus harhailla tulevalle tapahtumalle, joka alkaa 20.7-13 ja päätyy 28.7-13 tässa vielä linkki: http://www.rauma.fi/kuva/kulttuuri/pitsiviikko/default.htm Olen viikolla tavattavissa Kuninkaankadun Taidemuseon sisäpihan perillä AR-puusorvaamon kanssa samassa tilassa. 

Raumalla olen tutustunut aktiivikäsityöläiseen nimeltä Tarmo Thorström, hän on valmistanut kuulemani mukaan mielenkiintisen näyttelyn Pitsi Goes Bub joten kannattaa käydä katsomassa  http://www.pitsigoespub.fi/ 

Nyt jännityksellä odottamaan mitä tuleman pitävi.